TATAREK TSP100 Regulator temperature črpalke

Regulator temperature, ki vklopi obtočno črpalko centralnega ogrevanja, ko se temperatura, ki jo nastavi uporabnik, poveča ... Več

Identifikator izdelka: 46020080
Cena prevoza: 6,00 €
Na zalogi 1 kosov
67,68
55,48 € brez DDV
IMETNIK CERTIFIKATA KAKOVOSTI
VARNO PLAČEVANJE S KARTICO
VEČ KOT 10 LET IZKUŠENJ V PANOGI

TATAREK TSP100 Regulator temperature črpalke

Regulator temperature, ki vklopi obtočno črpalko centralnega ogrevanja, ko se temperatura, ki jo nastavi uporabnik, poveča TSP-100 je energetsko učinkovit in zanesljiv regulator črpalke CH, zasnovan za samodejni ali ročni vklop in izklop obtočne črpalke v skladu z nastavljeno temperaturo.
Enota regulatorja lahko upravlja opremo z največjo močjo do 600 W. Celotna regulacija temelji na merjenju temperature vode na dovodu v napravo za centralno ogrevanje v razponu od 25 °C do 85 °C.Upravljalna enota lahko deluje v dveh načinih delovanja, ki ju lahko izberete na plošči s stikalom MANUAL/AUTO.
Pri samodejnem načinu se črpalka vklopi ali izklopi popolnoma samodejno, ko temperatura preseže temperaturo, ki jo je nastavil uporabnik.
Temperaturo izberete z vrtljivim gumbom na nadzorni plošči s temperaturno lestvico. Vklop in delovanje črpalke v samodejnem načinu sta signalizirana s prižigom ustrezne diode z oznako AUTO.
ročni način je na voljo po ustrezni nastavitvi stikala MANUAL/AUTO. Ta način je signaliziran s prižigom ustrezne diode z oznako MANUAL. Po preklopu na ta način delovanja lahko črpalko vklopite ali izklopite ročno.

Osnovne funkcije krmilnika
-Delovanje črpalke CH v samodejnem načinu na podlagi temperature, ki jo nastavi uporabnik,
-Možnost delovanja v ročnem načinu, med katerim črpalka deluje neprekinjeno. Zagotavlja delovanje črpalke v sili v primeru poškodbe temperaturnega senzorja ali odpovedi samodejnega načina,
-energetsko učinkovita in zanesljiva
-enostavna sestava in preprosto upravljanje
Po individualnem naročilu je mogoče ta regulatoropremiti s parametri obratnega delovanja črpalke, ki bodo omogočili delovanje črpalke za polnjenje s toplo vodo (vklop črpalke, ko temperatura pade pod nastavljeno vrednost).
11 Označen je z oznako TSP-200. Označen je z oznako TSP-200.

Osnovni tehnični parametri

Napajanje230 V/50 Hz
Vhodna moč brez obremenitve1 W
Največja preklopna moč600 W
Temperatura okolja0 °C40 °C
Število izhodov za krmiljenje obtočne črpalke (ventila)1 × 500 W/230 V/50 Hz
Število temperaturnih senzorjev1
Območje nastavitve temperature25 °C85 °C
Natančnost nastavitve temperature2 °C
Temperaturna upornost senzorja-25 °C100 °C
Odklopnik tokokroga 2.5 A/250 V z zamikom
Stopnja pokritostiIP40
Dimenzije 110 × 70 × 40

Izključni uvoznik za Češko republiko: MBTerm-krby s.r.o.

Parametri

Od te znamke

Več od TATAREK