KAMINSKI VLOŽKI Popust

Vložki za kamin imajo večjo učinkovitost in jih lahko pustite brez nadzora. Preden izberete kaminski vložek, morate imeti jasno predstavo o tem, za kaj boste kamin uporabljali. Nadaljujte

Vložki za kamin imajo večjo učinkovitost in jih lahko pustite brez nadzora. Preden izberete kaminski vložek, morate imeti jasno predstavo o tem, za kaj boste kamin uporabljali. Če bo služil kot dodatek k notranjosti stanovanja ali se bo uporabljal predvsem za ogrevanje. V prvem primeru je nepotrebno kupiti kaminski vložek višje kakovosti in se ukvarjati z najvišjim izkoristkom, tesnostjo kurišča itd.

V drugem primeru izberemo kakovosten kaminski vložek in kaminsko ognjišče, ki bosta dolga leta zagotavljala nemoteno ogrevanje. Postopek za kamin: glede na uporabo kamina določimo in izmerimo prostor, kamor bomo namestili kamin, pripravimo odprtine za razvod zraka in priključitev npr. vodovodnih cevi za ogrevanje vode, nato izoliramo steno za kaminskim vložkom, postavimo kaminsko stojalo, nato namestimo kaminski vložek, ki ga priključimo na dimnik, priključimo vodovodno instalacijo in razvod toplega zraka. V nadaljevanju je predstavljena namestitev kamina.

Celotni znesek 1 izdelki

Čakate na novosti? Obvestili vas bomo!