IZOLIRAN DIMNIK KK 1,0 MM PRODMAX

Sistemski dimniki z oznako KK 1,0 so namenjeni za odvod dimnih plinov za vse vrste goriv, kot so kurilno olje, zemeljski plin, gorivni plin, propan butan, les, premog, koks in druga. Nadaljujte

Sistemski dimniki z oznako KK 1,0 so namenjeni za odvod dimnih plinov za vse vrste goriv, kot so kurilno olje, zemeljski plin, gorivni plin, propan butan, les, premog, koks in druga. Vsi deli so izdelani iz visokokakovostne pločevine iz nerjavnega jekla debeline 1,0 mm. Premaz je izdelan iz sijajnega nerjavečega jekla debeline 1,0. Vzdolžni spoji so strojno varjeni v zaščitni atmosferi, kar zagotavlja visoko trdnost in trajnost spoja. Debelina izolacije je 40 ali 50 mm. 100 mm dolgi vratni spoji posameznih delov zagotavljajo tesnost in odlično trdnost tudi pri visokih temperaturah.
Sistem odlikujejo majhne zahteve glede prostora za vgradnjo, majhna teža, majhni delovni prostori, velika variabilnost ter izjemno hitra in stroškovno učinkovita vgradnja.Sistem vključuje vrsto pritrdilnih elementov za priročno in hitro vgradnjo. Dimniki so po vgradnji takoj uporabni.
Površina dimnika je lahko na zahtevo prašno lakirana v odtenku RAL

Uporaba:
- primeren za odvajanje dimnih plinov iz naprav, ki uporabljajo vse vrste goriv, kot so kurilno olje, zemeljski plin, utekočinjeni naftni plin, propan butan, les, premog, koks....
- primeren za namestitev na fasado
- primerno za notranjo namestitev
- primeren za navpični dimnik (npr. v bungalovu), dimnik, zgrajen neposredno nad kaminskim vložkom ali pečjo - ni potrebe po čistilnem delu, T-delu..= zelo nizka cena!

Označevanje dimniškega sistema v skladu s standardom ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100

Material: notranji vložek iz nerjavečega jekla 1.4404 / zunanje ohišje iz nerjavečega jekla 1.4301

Izključni uvoznik za Češko republiko: MBTerm-krby s.r.o.

Celotni znesek 264 izdelki

Čakate na novosti? Obvestili vas bomo!