IZOLIRAN DIMNIK KK 0,6 MM

Sistemski dimniki z oznako KK 0,6 so namenjeni odvodu dimnih plinov za goriva, kot so kurilno olje, zemeljski plin, propan butan, les (odprta naprava) in druga. Nadaljujte

Sistemski dimniki z oznako KK 0,6 so namenjeni odvodu dimnih plinov za goriva, kot so kurilno olje, zemeljski plin, propan butan, les (odprta naprava) in druga. Vsi deli so izdelani iz visokokakovostne pločevine iz nerjavečega jekla debeline 0,6 mm in 0,8 mm, odvisno od premera. Ohišje je narejeno iz nerjavečega jekla s sijajem debeline. 0,5. Vzdolžni spoji so strojno varjeni v zaščitni atmosferi, kar zagotavlja visoko trdnost in trajnost spoja. Debelina izolacije je 40 ali 50 mm.
Sistem odlikujejo majhne zahteve glede prostora za vgradnjo, majhna teža, majhni delovni prostori, velika variabilnost ter izjemno hitra in stroškovno učinkovita vgradnja.Sistem vključuje vrsto pritrdilnih elementov za priročno in hitro vgradnjo. Dimniki so po vgradnji takoj uporabni.
Površina dimnika je lahko na zahtevo prašno lakirana v odtenku RAL

Uporaba:
- primeren za odvajanje dimnih plinov iz naprav, ki uporabljajo goriva, kot so kurilno olje, zemeljski plin, utekočinjeni naftni plin, propan butan, les (odprta naprava).
- primeren za namestitev na fasado
- primerno za notranjo namestitev

Označevanje dimniškega sistema v skladu s standardom ČSN EN 1443 T400 N1 W 3 G100

Material: notranji vložek iz nerjavečega jekla 1.4404 / zunanje ohišje iz nerjavečega jekla 1.4301

Izključni uvoznik za Češko republiko: MBTerm-krby s.r.o.

Celotni znesek 281 izdelki

Čakate na novosti? Obvestili vas bomo!